Kontakt oss

Hjemmeside:
http://arturs.no
E-post:
artursykkelgmail.com
Hovednummer:
984 10 041
Besøksadresse:
Vålerveien 61
1537 Moss
Postadresse:
Vålerveien 61
1537 Moss

Informasjon

Sykkelverksted

Artur Ziolkowski lidenskap for sykler gjelder ikke kun det så sykle fort; han elsker også å mekke. Kombinerer du det med hans blide og hjelpsomme personlighet har du en oppskrift på en dyktig sykkelreperatør.

Se vår verkstedmeny

 

El-sykler

Den raskest voksende sykkeltrenden er sykler med elektrisk motor. Det er stor interesse, og minst like stor forvirring rundt hvilke merke eller modell som passer til folks behov. Arturs Sykkelservice hjelper deg velge en el-sykkel for dine behov, og skulle sykkelen få problemer, vet du at vilje og evne til å hjelpe deg raskt alltid er der. Se utvalg av el-sykler eller fortell Artur hvilken sykkel du ønsker deg.

Se utvalg av el-sykler eller fortell Artur hvilken sykkel du ønsker deg.

 

Sykkelhotell

Ikke alle har plass til å lagre sykkelen sin hjemme, og selv de som har plass ender ofte opp med å oppbevare den ute hele vinterhalvåret. Artur vet dette sliter på sykkelen. Derfor har han satt av plass innendørs for et sykkelhotell. Ikke bare skjermes sykkelen din for elementene, men den står trygt og sikkert. Skulle du ønske det, får du sykkelen din utlevert på vårparten med nyolja strømper og kjede og optimal luftrykk i dekkene.

Les mer eller reserver vinterlagring nå.

 

Sykkeldeler og tilbehør

Om du sykler ofte eller er uheldig å ødelegger en del på sykkelen din har Artur delene du trenger. Du vil også få noen gode råd med på kjøpet, hvis det trengs.

Det kan hende en gjentagene problem kan løses for alltid ved bytte av viktige sykkeldeler. Når sykkelen har fått sitt, kan du lete gjennom vårt utvalg av tilbehør til deg.

 

 

Foretaksinformasjon

Artur Sykkelservice Ziolkowski har organisasjonsnummeret 920057675.