Kontakt oss

Hjemmeside:
https://tjenestetorget.no/
E-post:
henvendelsetjenestetorget.no
Hovednummer:
906 23 645
Besøksadresse:
Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 Billingstad
Postadresse:
Postboks 17
1376 Billingstad

Informasjon

TjenesteTorget vil hjelpe deg med å ta smarte valg når det gjelder privatøkonomien din. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. 

Tjenestene vi kan hjelpe deg med er blant annet:

 

Hjemmelader elbil

Har du skaffet deg elbil og trenger en hjemmelader?

Med en ladeboks til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

Du kan motta tilbud på elbil-lader fra flere leverandører, enten med eller uten montering.

 

Boligalarm

Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse, og en boligalarm kan virke forebyggende. Men boligalarm er ikke bare for å hindre innbrudd, men også å være med på å varsle tidsnok om vannlekkasje eller brann.

Det finnes en rekke boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet vannalarm og brannalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da kan du innhente pris på boligalarm fra flere selskap, og kan se hva som passer deg best.

 

Varmepumpe

En varmepumpe gir deg tre ganger så mye varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Ikke bare er det mer effektiv oppvarming, men en jevnere innetemperatur.

I tillegg kan du bruke den til avkjøling når det er sommer. Dermed har du behagelig innetemperatur hele året.

Det finnes flere varmepumpevarianter, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme, men det vanligste er luft-til-luft-varmepumpe.

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Vi har et samarbeid med flere av varmepumpeleverandørene i Norge, som tilbyr ulike modeller. 

Slik kan vi hjelpe deg med å få flere konkrete tilbud å sammenligne. Så sparer du forhåpentligvis både tid og penger.

Har du en varmepumpe fra før bør du gjennomført vedlikehold av varmepumpe med jevne mellomrom. Da fungerer den som den skal, og varer lenger. Slik får du mest ut av investeringen din.

 

Bredbånd

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten i hjemmet sitt. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, for eksempel om du bruker mye tid på toget.

 

Advokat

Trenger du en billig advokat? Det kan være lurt. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå konflikt. For eksempel ved å være med for å utforme avtaler før de inngås.

Advokaters saksområder er mange, og det kan dreie seg om for eksempel skatterett, familiegjenforening eller familierett. Finn noen som er god på det du trenger hjelp til.

Med vårt skjema kan du beskrive hva din sak handler om, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Da kan du være trygg på at du vil få hjelpen du trenger.

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig da bilforsikring.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også til vanns. Slik at båten er forsikret om uhellet er ute.

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring til tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Være seg korte eller lange turer, kan det være bra å ha beste reiseforsikring. For eksempel om noen stikker av med ryggsekken din med datamaskinen mens du er på restaurant.

Er du huseier kan det være helt kritisk med enforsikring til huset, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle brenne.

Med en god dyreforsikring slipper du store uforutsette kostnader med din venn på fire bein.

Hvis du driver en bedrift, kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En forsikret bedrift sørger for økonomisk trygghet om noe slikt skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder mange ulike forsikringstyper som du kan trenge. Dessuten gir flere selskaper rabatt om du samler forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere selskaper som tilbyr forsikring som tar kontakt med deg.

 

Lån

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, båt, hytte eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne lånetilbud med gode betingelser.

Om du skulle trenge billig forbrukslån, kan du få tilbud fra flere banker samtidig og finne den med best renter og vilkår. Husk at forbrukslån er et lån uten sikkerhet, og derfor har høyere rente enn de med sikkerhet.

 

Strøm

Når det gjelder strømleverandører er det mest avgjørende hvem som tilbyr den beste strømprisen. Du må også ta stilling til om du ønsker spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel viser det seg at spotpris er det som lønner seg på sikt.

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

 

Mobilabonnement

Betaler du unødvendig mye for ditt mobilabonnement? Det er viktig å finne en avtale som passer for deg. For det er vel ikke vits å betale for mye?

Kanskje bruker du knapt data. Eller ender du alltid opp med dyre datapakker for å fylle på?

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? En bolig er for de fleste den største investeringen man gjør. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere aktører, slik at du kan sammenligne meglere og finne den beste for deg.

Fyll inn hvor du skal selge bolig, for vi har meglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som er godt kjent i området ditt.

Selskapene du får tilbud fra, er flere avde beste på eiendomsmegling i Norge. Da kan du være trygg på at alle parter blir fornøyde.

Hva ble boligen solgt for? En eiendomsmegler kan også hjelpe deg med en verdivurdering, eller en e-takst. Det kan være nyttig om du for eksempel skal refinansiere boliglån.

 

Blogg

Sjekk også ut vår økonomi-blogg med tips og nyttig info i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som du kan ha nytte av.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66770100

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.

 

 

Foretaksinformasjon

Tjenestetorget AS har organisasjonsnummeret 977236304.