Kontakt oss

Hjemmeside:
https://tjenestetorget.no/
E-post:
henvendelsetjenestetorget.no
Hovednummer:
906 23 645
Besøksadresse:
Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 Billingstad
Postadresse:
Postboks 17
1376 Billingstad

Informasjon

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg når det gjelder din privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

Dermed kan du med enkelhet sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. 

 

Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Strøm

Når det kommer til strømavtale, handler det for det meste om hvem som kan gi deg så billig strøm som mulig. Det finnes ulike strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Spotpris er ofte det som lønner seg på sikt.

Selv om du ikke er direkte misfornøyd med din nåværende leverandør, har du ingenting å tape på å sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Det er lettere å bytte til en bedre strømavtale enn man skulle tro.

 

Lån

Lånetilbud er noe de aller fleste av oss støter på i en eller annen form i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om å refinansiere lån eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, refinansiering av smålån, bobil eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne et lån som passer deg godt.

Det finnes det som kalles omstartslån. Dette er refinansiering av ugunstig gjeld med sikkerhet i bolig. Vanligvis får du ikke lån om du har betalingsanmerkninger og inkasso, selv ikke til refinansiering.

Men der er omstartslån et unntak, og kan hjelpe deg med å refinansiere slik at du får orden på økonomien.

 

Boligalarm

En alarm til bolig tilknyttet en døgnbemannet alarmsentral gjør at du kan bekymre deg mindre. Kanskje er du på ferie eller jobb når noe skjer, eller bare utilgjengelig. Da kan du være sikker på at nødetater blir varslet og vinner dyrebar responstid.

Hos alarmselskapene er det flere typer boligalarm å velge, blant annet brannalarm, vannalarm og innbruddsalarm. Prisene varierer også fra aktør til aktør.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da får du boligalarm-priser fra flere bedrifter, og kan se hva som passer deg best.

 

Mobilabonnement

Vi bruker mobilene våre mye, og det er viktig å ha beste mobilabonnement for deg. Men man må også ha nok til det man bruker telefonen til.

Kanskje er du glad i å strømme film, og ender opp med å kjøpe dyre datapakker ofte når du egentlig trenger mer data til vanlig. Eller kanskje du bare ringer litt av og til og har mer data enn du trenger?

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hva ble boligen solgt for? Verdivurdering er også noe eiendomsmegler kan hjelpe deg med, og e-takst. Banken kan trenge det når du skal refinansiere boliglånet.

Hos oss kan du få tilbud fra flere eiendomsmeglere samtidig, slik at du kan finne riktig eiendomsmegler for deg.

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som kan markedet der du skal selge bolig.

Finn et eiendomsmeglerfirma i området, så har de erfaring med ditt område og hva som selger og ikke. Kanskje vet de hvor de skal finne de rette kundene? I tillegg kan du være trygg på at alt foregår på riktig måte.

 

Forsikring

Alle har behov for forsikringer for å sikre seg om uhellet skulle være ute. Vi kan hjelpe deg med å finne beste forsikringstilbud. Vi samarbeider med flere kjente aktører, som tilbyr de forsikringene du trenger. 

For eksempel en god bilforsikring som tilsvarer bilen din og bruken. Men det kan være lurt å forsikre andre kjøretøy også, for eksempel med en båtforsikring.

Innboforsikring dekker tingene i boligen din. Men noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Da er en reiseforsikring smart til både lange og korte turer.

Er du huseier kan det være helt essensielt å forsikre boligen, da de økonomiske konsekvensene kan bli enorme om boligen skulle bli utsatt for noe. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

Med en dyreforsikring kan du slippe å bekymre deg over uforutsette kostnader som gjelder for eksempel hunden eller katten din.

Er du bedriftseier? Da kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan gi økonomisk trygghet om noe først skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder flere typer forsikring. Flere selskaper gir samlerabatt om du samler alle forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper som tar kontakt med deg for å gi deg sine beste tilbud.

 

Advokat

En advokat kan hjelpe deg på flere måter. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

Advokatens saksområder er det mange av, og kanskje du trenger advokat til for eksempel barnerett, arverett eller strafferett? Når du får tilbud fra flere advokater er det lettere å se hvem som passer deg.

Med vårt skjema kan du beskrive hva din sak dreier seg om, og få tilbud fra dyktige advokater i ditt område.

 

Bredbånd

Internett er en sentral del av livene våre, og et bredbånd hjemme er viktig for mange. Men ikke betal mer enn du må. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd til hjemmekontor på hytta.

 

Hjemmelader elbil

Lader du elbilen i stikkontakten hjemme? Da kan det være lurt å vurdere ladeboks til elbil hjemme.

Med hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn når du bruker vanlig stikkontakt i garasjen. Det er 3 ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er bedre beskyttet mot brann og feil.

Få tilbud på elbil-lader hjemme fra flere leverandører, enten du trenger med eller uten montering.

 

Varmepumpe

Med en varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. I tillegg til en mer jevn og behagelig innetemperatur.

Dessuten er det fullt mulig å bruke den som aircondition på sommeren.

Det finnes mange varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du trenger, men det vanligste er luft-til-luft. I tillegg til om den skal være veggmontert, gulvmontert eller takmontert.

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere leverandører først. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge med ulike tilbud, og ikke minst ulike modeller.

Har du en varmepumpe fra før bør du få utført en service på varmepumpe når det trengs. Da varer den lenger, fungerer optimalt slik at du får mest mulig ut av investeringen din. 

 

Vår blogg

Vi har også en økonomiblogg som hjelper deg å ta smarte valg.  I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 00

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter. 

 

 

Foretaksinformasjon

Tjenestetorget AS har organisasjonsnummeret 977236304.