Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.dindatapartner.no
E-post:
kontaktdindatapartner.no
Hovednummer:
400 57 505
Besøksadresse:
Raveien 394
3241 Sandefjord
Postadresse:
Raveien 394
3241 Sandefjord

Informasjon

Ronny Nordeide er innehaver og daglig leder av Din Datapartner. Ronny har over 20 års erfaring i databransjen og er klar for å hjelpe med alle dataproblemer - store som små.

Vår visjon
Vår målsetning er at du skal ha en personlig partner du kan stole på er tilgjengelig for alle dine behov innen data i Vestfold. Vi leverer også, gjennom vår partner, profesjonelle kameraovervåkningsløsninger over hele landet.

Datahjelp
Vi hjelper med alt av data-problemer slik at din bedrift eller du privat aldri er uten tilgang til alle dine filer og internett.

Hardware-oppgradering
Vi oppgraderer din hardware ved behov og leverer også nye stasjonære og bærbare datamaskiner samt alt av tilbehør du måtte trenge.

Virusfjerning og gjenoppretting av data
Vi fjerner virus og optimaliserer din PC. Vi gjenoppretter dine tapte data om harddisken har tatt kvelden, eller noe har blitt slettet ved uhell. Hjelper også med backup og reinstallering.

Tjenester
Vi leverer alt av tjenester - levering, montering, oppkobling, konfigurering, feilsøking, reparasjoner og fjernhjelp. Alle typer service for dine databehov...

Kontakt oss i dag for uforpliktende tilbud!

Foretaksinformasjon

Din Datapartner AS har organisasjonsnummeret 917858446.