Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.accountor.no/nb/sarpsborg
E-post:
norgeaccountor.no
Hovednummer:
69 12 66 10
Besøksadresse:
Vestengveien 40
1725 Sarpsborg
Postadresse:
Vestengveien 40
1725 Sarpsborg

Informasjon

Accountor i Sarpsborg - ditt lokale regnskapskontor i Sarpsborg

Om oss

Vi er Nord-Europas største selskap innen regnskap- og rådgivingstjenester.
Størrelse har betydning, for vi vil gjerne være nær kundene våre og investere i deres fremtid. Gjennom lokal forankring og lokale kunder, har vi blitt store.
I Norge er vi representert på over 70 kontorer og lokasjoner.

Vi ønsker hele tiden å tenke nytt om økonomitjenester. Vi investerer i nye digitale tjenester, og utvikler våre medarbeidere til bedre økonomistyringseksperter. Alt vi gjør er av hensyn til kundene våre. Vi hjelper like gjerne store kunder som mindre selskap. Vi jobber med mennesker - det handler om forholdet mellom deg og oss. Vi vil gi deg en optimal kundeopplevelse, både med digitale og personlige tjenester.

 

Accountors etiske retningslinjer

HVORFOR ER DET VIKTIG Å HA ETISKE RETNINGSLINJER?

Det er viktig for oss å være troverdige, ansvarlige og etiske overfor våre kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere, ledere og andre interessenter. Accountors etiske retningslinjer er et viktig verktøy for risikostyring, og de beskriver de generelle prinsippene og retningslinjene som alle våre medarbeidere, ledere og samarbeidspartnere må rette seg etter.

Disse etiske retningslinjene er godkjent av styret i Accountor Group, og de er bindende for alle deler av vår virksomhet, i alle land.

 

VÅRE KUNDELØFTER:

  • Vi leverer rett i tide
  • Vår ekspertise er nær deg
  • Vi kommuniserer klart og ofte

 

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

"Passion for results" er merkevareløftet vårt. Det handler om å ha lidenskap for våre kunders resultater.

Vi har over 70 kontorer i Norge med over 600 medarbeidere som hjelper kundene våre med å lykkes.

 

Accountor

Grunnlagt av Olav den Hellige i 1016 er "Solbyen" blant de ti største i Norge med sine 55.000 innbyggere. Dette utgjør bakteppet for Accountor i Sarpsborg, som har store og små kunder innen de fleste bransjer. Vi er din lokale samarbeidspartner innen alt av økonomi- og regnskapstjenester. Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss. Accountor i Sarpsborg tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

Kombinasjonen av svært dyktige regnskapsfolk med lokal ekspertise og høy effektivitet, med klart definerte kommunikasjonslinjer, gjør det lettere for oss å alltid levere det vi skal, i tide. Det gjør det også lettere for våre kunder å holde oss ansvarlige om vi ikke klarer å gjøre som vi har lovet. Det er den perfekte muligheten til å vinne tillit og respekt fra våre kunder.

Det er derfor vi er både dedikerte og forpliktet til levere som lovet, hver eneste gang.

 

Accountor kan levere løsninger som dekker hele økonomifuksjonen i din bedrift eller du kan velge å la Accountor ta deler av Økonomifunksjon. 

Regnskapsføring
Våre tjenester inkluderer tilrettelegging av regnskapsbilag, kontering og registrering, avstemming av kasse/bank/kunder/leverandører, remittering, skatte og avgiftsoppgjør, årsoppgjør med likningspapirer og skatteberegninger.

Lønn
Accountor ivaretar i dag lønnsfunksjonen for mange tusen bedrifter i Norge. Når du velger å la Accountor ta seg av lønnskjøringen i din bedrift kan du være sikker på at krav som myndighetene stiller til både lønnsregistrering, utbetaling og rapportering er ivaretatt og at dine ansatte får lønn til rett tid.

Økonomisk rådgivning
Bruker du informasjonen som regnskapet ditt kan gi deg? Informasjon om utestående fordringer, likviditetsstyring og effektivisering av integrasjonsprosesser er noen av de områdene som er avgjørende for god forretningsdrift. Vet du om din bedrift driver bedre enn andre virksomheter i din bransje? 

IKT
Accountor tilbyr IKT drift til sine kunder. Du garantert en sikker og stabil drift og en løsning som er tilgjengelig uavhengig av hvor de ansatte måtte befinne seg. 

Inkasso
Med vår samarbeidsparter Contar hånterer du dine fordringer på en effektiv og behagelig måte. Fordringstjenestene inkluderer fakturering, purring og inkasso.

 

Velkommen til Accountor !

Vi liker å telle. Bak alle suksesser ligger lidenskap. Vis oss din lidenskap - få enda bedre resultater!

 

 

Foretaksinformasjon

Accountor Sarpsborg har organisasjonsnummeret 954971392.