Kontakt oss

E-post:
postproarkitektur.no
Hovednummer:
958 89 442
Besøksadresse:
Stakkevollvegen 15
9010 Tromsø
Postadresse:
Stakkevollvegen 15
9010 Tromsø

Informasjon

FREMTIDEN ER ALLEREDE DESIGNET
LA OSS VISE DEG HVORDAN DEN SER UT!

Moderne arkitektur er vår lidenskap, og vi er stolte over å kunne skape arkitektur for deg og dine behov i tråd med våre kjerneverdier :

SERVICE
Vi tilbyr en god og profesjonell service med fokus på kundens individuelle behov gjennom alle fasene i prosessen frem mot den ferdige arkitektoniske løsningen.

Et av våre største fortrinn er at vi jobber tett sammen med samarbeidende totalentreprenører, slik at vi kan tilby et komplett spekter av tjenester til deg som kunde, fra design til at en våre samarbeidspartner bygger det vi designer. For den som kunde gir dette en stor trygghet i at alle arkitektoniske og konstruksjonsmessige løsninger ivaretas på beste måte fra begynnelse til slutt.

ERFARING
PRO Arkitektur AS ble etablert gjennom å sammenføye mange års erfaring fra erfarne bedriftsledere, entreprenører og erfarne og talentfulle arkitekter. Dette gjør oss i stand til å levere tjenester av en høy kvalitet til våre kunders tilfredshet.

KVALITET
Vi har et sterkt fokus på å levere kvalitet i alle ledd for å best mulig ivareta kundens investering i prosjektet. Vi garanterer et produkt med høy kvalitet.

SIKKERHET
Vi tilbyr kunden sikkerhet med vår kunnskap og erfaring om arkitektur og konstruksjon. Vi har et profesjonelt team fra alle deler av byggebransjen som deler erfaring og kunnskap underveis i designprosessen. Vi følger alle tekniske og forskriftsmessige reguleringer vedrørende konstruksjon og design, herunder TEK17, SAK10, Plan- og Bygningsloven og Sintef Byggforsk.

 

Foretaksinformasjon

Pro Arkitektur AS har organisasjonsnummeret 819824142.