Kontakt oss

Hjemmeside:
https://idinesko.no/butikk/barn
E-post:
posteccotromso.no
Hovednummer:
77 68 78 70
Besøksadresse:
Karlsøyvegen 12
9015 Tromsø
Postadresse:
Karlsøyvegen 12
9015 Tromsø

Informasjon

ECCO er dansk design som legger vekt på komfort og kvalitet.

Fantastisk passform til dame,herre og barn.

Velkommen til oss, vi hjelper deg så gjerne med å finne den beste skoen for deg.

 

Her finner du også tilbehør som flotte vesker, skopleie,såler og sokker.

ECCO produserer sko av høy kvalitet og er en av de få genuine skoprodusentene som suksessfullt har overlevd et marked under konstant forandring.

Siden 1963 har ECCOs målsetting vært å produsere behagelige sko av høy kvalitet og med optimal passform. Det er kanskje årsaken til at våre kunder er like begeistret over å gå med våre sko, som vi er over å produsere dem.

ECCO er et stabilt, familieeid firma som ikke tar kortsiktige beslutninger; som å spare på materialer eller kompromisse med kvalitet. Vi er klar over at for å kunne levere perfekt kvalitet, så er vi nødt til å kontrollere og kvalitetssikre hvert eneste aspekt i vår virksomhet. Derfor har vi våre egne ECCO-designere som skaper og utvikler kolleksjonene, ECCO eide garverier som produserer læret og ECCO eide fabrikker som produserer skoene. ECCO sko selges i ECCO-butikker verden over og hos de fremste sko forhandlere.

Alt dette gjøre ECCO unik i den globale skoindustrien. Vår hovedsaklige ambisjon for fremtiden er å fortsette produksjonen og utviklingen av de kvalitetsproduktene våre kunder ønsker.

 

Foretaksinformasjon

Ecco Store Jekta har organisasjonsnummeret 998096251.