Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.hamcobygg.no/
E-post:
firmaposthamcobygg.no
Hovednummer:
77 87 01 23
Besøksadresse:
Sultindvikveien 15
9302 Rossfjordstraumen
Postadresse:
Sultindvikveien 15
9302 Rossfjordstraumen

Informasjon

Kvalitet og erfaring siden 1979!

Hamco Bygg produserer og selger garasjer, hytter, hus og beslektede produkter som naust, anneks, redskapsboder med mer. Vi har også byggevareutsalg for privatkunder og proffmarkedet.

Vi er en av markedets ledende på garasjer, og leverer HamcoGarasjen over hele landet. 
Vi er også produsent av Solhytten og Norgeshus, som er ledende i Norge innenfor hytter og hus. Hytter leverer vi i hele Nord-Norge, hus først og fremst i Midt-Troms. Vi har spesialisert oss på kundetilpassede produkter.

Hamco Bygg har en stab med høyt kvalifiserte medarbeidere og i dag teller vi 14 ansatte. Hovedkontoret og produksjonslokalene finner du i Rossfjordstraumen i Lenvik, som ligger i Troms fylke. Vi har vi over 3000 kvadratmeter med produksjons- og lagerlokaler. Vi har nettopp utvider kapasiteten med en ny produksjonshall på 800 kvadratmeter.

Hamco Bygg har en sunn økonomi og i 2016 omsatte vi for 31 millioner kroner. Når du skal velge leverandør er det viktig å gå for en samarbeidspartner med trygg økonomi.

For at flest mulig skal få muligheten til å realisere sine byggeplaner, tilbyr Hamco Bygg gunstige priser. De lave prisene er et resultat av lang erfaring, rasjonell produksjon, gunstige innkjøp, sunn økonomi og liten administrasjon. Vi gjør alltid vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

 

Hvorfor velge Hamco Bygg?

-Høy kvalitet
-Gunstige priser
-Stort utvalg
-Fleksible løsninger
-35 års erfaring

Foretaksinformasjon

HamCo bygg AS har organisasjonsnummeret 936674178.