Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.timber.no/
E-post:
posttimber.no
Hovednummer:
33 36 03 00
Besøksadresse:
Borgeskogen 21
3160 Stokke
Postadresse:
Borgeskogen 21
3160 Stokke

Informasjon

Timber AS - Snekker- og tømrerverksted

Timber AS er en byggmester- og håndverksbedrift i Stokke i Vestfold. Vi har lang erfaring og høy faglig kompetanse og alle våre ansatte er faglærte eller lærlinger som er underveis til å bli faglærte.

Timber er en byggmester og vi påtar oss tømreroppdrag innen det private og offentlige. Det kan være nybygg, tilbygg eller rehabiliteringsoppdrag. Vi har også et verksted i våre lokaler på Borgeskogen i Stokke der våre møbelsnekkere lager eller rehabiliterer møbler og innredninger etter kundens ønske og spesifikasjoner. Som navnet tilsier, har vi i Timber også spesialisert oss innen timber frames eller tømmerrammer, det vil si bærekonstruksjoner i tre.

Ønsker du å bygge hus eller bygge garasje? Se på våre sider om Byggmestertjenester for mer informasjon. Ønsker du innredning til stue, kjøkken, bad eller hytta, ta en titt på våre Møbelsnekker-sider

Til vanlige byggmesteroppdrag dekker våre tømrere vanligvis Vestfold, mens arbeid som kan produseres i vårt verksted leverer vi til østlandet, normalt til Oslo, Viken og Telemark. Dette gjelder i all hovedsak snekkertjenester, møbelsnekkertjenester og tømmerrammekonstruksjoner.

 

Godkjenninger og sertifiseringer

Foretaksinformasjon

Timber AS har organisasjonsnummeret 980473570.