Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.drommekjokkenet-lillestrom.no/
Hovednummer:
22 32 84 84
Besøksadresse:
Stillverksveien 3
2004 Lillestrøm
Postadresse:
Stillverksveien 3
2004 Lillestrøm

Informasjon

VELKOMMEN TIL DRØMMEKJØKKENET | LILLESTRØM

Drømmekjøkkenet Lillestrøm vant «Årets butikk 2015» og vi kan vi friste med en 330 m2 stor utstilling med det siste innen kjøkken,bad og garderobe fra Drømmekjøkkenet/Ballingsløv.

I de inspirerende utstillingene har vi store utvalg og hos oss kan du oppleve den høye kvaliteten som gir mange innredningsideer til hjemmet ditt.

Tilbyr gratis kontrollmål når du kjøper kjøkken fra oss og du får hjelp med montering og koordinering av håndverkere.

Vi har til sammen over 25 års erfaring innenfor salg, service, prosjektering og interiør. 

Velkommen til oss, og sammen starter vi prosessen med å oppgradere hjemmet ditt!

 

HJEMMEBESØK

Våre erfarne og stilbevisste kjøkkenkonsulenter kommer gjerne hjem til deg kostnadsfritt. De hjelper deg med å finne den optimale løsningen på ditt kjøkken, baderom eller garderobe ut ifra behov og stil. Hjemmebesøket bruker å være en viktig del av prosessen for å få et bra sluttresultat. Det er også en fin anledning til å få diskutert hvordan prosjektet skal se ut rent praktisk.

 

TILBUD

Hos oss får du alltid en perspektivtegning på ditt nye kjøkken. Denne vil gi deg et godt bilde av hvordan ditt nye kjøkken vil bli. Når du er fornøyd med løsningen som vi sammen har kommet fram til, og alle detaljer er på plass, kan du forvente deg et tilbud i løpet av 72 timer. Tilbudet er selvsagt kostnadsfritt, og det er ikke bindende. På tilbudet oppgir vi alltid hvor lenge det er gyldig.

 

DEMONTERING

Har du et eksisterende kjøkken der ditt nye kjøkken skal monteres og ønsker hjelp med riving og bortkjøring av ditt gamle kjøkken? Ta det med ro vi tar hånd om nedmontering av din gamle kjøkkeninnredning, bortkjøring og gjenvinner den på best mulig måte. Trygt, bekvemt og en god start mot ditt nye kjøkken.

 

LEVERING

Vi tar ansvar hele veien! Vi tar kontakt med deg når det nærmer seg levering. Du får den første beskjeden noen dager før vi kommer med din bestilling. Sjåføren kommer dessuten til å ta kontakt med deg på telefon like før vi beregner å være fremme. Vår biler er store og krever en viss plass, men vi gjør vårt beste for å få losset så nære din bolig som mulig.

 

MONTERING

Ønsker du hjelp med montering av ditt nye kjøkken? Monteringen av kjøkkenet er en viktig del for å få det perfekte sluttresultatet som kjøkkenet fortjener. Derfor er vi glade for å kunne tilby profesjonelle montører. Våre montører har lang erfaring i å montere kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet og har gjennomgått den opplæringen som Drømmekjøkkenet har.

 

SLUTTBEFARING

Etter at kjøkkenet er ferdig montert tilbyr vi alltid å ta en sluttbefaring for å være sikker på at resultatet ble som forventet. Det ligger i alles interesse at du er fornøyd med ditt kjøp. Sluttbefaringen er også en god anledning til å få en gjennomgang av produktene i tillegg til litt praktiske råd og tips.

Åpningstider

Dag Fra Til  
Man 10:00 18:00
Tirs 10:00 18:00
Ons 10:00 18:00
Tors 10:00 20:00
Fre 10:00 18:00
Lør 10:00 15:00

Foretaksinformasjon

Drømmekjøkkenet Lillestrøm AS har organisasjonsnummeret 998262348.