Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.revarmeteknikk.no
E-post:
oivindrevarmeteknikk.no
Hovednummer:
33 39 50 13
Besøksadresse:
Lundteigveien 12
3175 Ramnes
Postadresse:
Lundteigveien 12
3175 Ramnes

Informasjon

RE Varmeteknikk, Din leverandør av varmepumper i Vestfold!

Re Varmeteknikk AS har som mål å levere de beste varmepumper og kjøletekniske anlegg til private boliger, offentlige bygg, næringsbygg og landbruksbygg. Vi leverer i hele Vestfold. Per d.d. så er dette i hovedsak luft-luft varmepumper, luft-vann varmepumper og fleksisystemer. Vi tilbyr også konsulentbistand, sammen med våre samarbeidspartnere, for utforming og prosjektering av varmetekniske løsninger der behovet melder seg.

Vi har blitt en kjent leverandør av alt innen gode varmepumper og aircondition. Vi leverer varmepumper som kommer best ut i tester, og har egne sertifiserte montører. Se vår hjemmeside for mer informasjon. 

Service og vedlikehold av varmepumper og parafinanlegg utfører vi også. Service på varmepumpen din er viktig med tanke på lang levetid, problemfri drift, rent inneklima og energisparing. En varmepumpe som har ca 0,1 mm belegg på lamellene til innedelen, vil få økt strømforbruket med ca 5-8% i forhold til en varmepumpe som har rene lameller.

Re Varmeteknikk AS har per desember 2014 installert over 2500 varmepumper. De fleste fabrikat er representert, så erfaringen er betydelig og denne erfaringer kommer deg til gode. Vi vet godt hva vi gjør.

 

Vårt fokus og hovedmål er å tilby en optimal varmepumpeløsning for deg!

Vi leverer til bolig og næring.

Vi setter stor pris på at du som kunde blir fornøyd. Høy servicegrad og pålitelighet er derfor høyt prioritert.

 Vi forhandler kun kvalitetsprodukter. Målet er at du som kunde handler trygt og at vi slipper reklamasjoner.

Vi satser kun på kjente merkevarer som Mitsubishi Electric, Panasonic og Daikin fra norske hoveimportører.

Varmepumpene er beregnet på det nordiske klimaet og gir derfor god varme når det er skikkelig, kald norsk vinter. Problemer med varmepumpene p.g.a. kulde er derfor sjeldent et problem.

Bedriften og de ansatte har alle nødvendige sertifikater og fagbrev fra norske myndigheter og fra våre importører.

 Sist og ikke minst: Velkommen til våre trivelige utstillingslokaler på Revetal. Vi er her for å gi deg råd og veiledning og du kan ta varmepumpene i øyesyn.

 

Se vår hjemmeside eller ta kontakt for mer informasjon.

Foretaksinformasjon

Re Varmeteknikk As har organisasjonsnummeret 994876295.