Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.smartvarme.no/
E-post:
postsmartvarme.no
Hovednummer:
55 70 65 82
Besøksadresse:
Minde allé 4
5063 Bergen
Postadresse:
Minde allé 4
5063 Bergen

Informasjon

Hvem er vi?
Hos Smart Varme har vi bare én hovedoppgave å gi deg som kunde den best tenkelige opplevelse, fra første kontakt på befaring eller i butikk, og fram til du sitter fornøyd foran en ny peis eller ovn, i din egen stue.

Smart Varme består av 14 ansatte, som alle har en sterk lidenskap for det vi driver med. Bedriften ble startet av brødrene Christian og Nikolaj Grove i 2008. Nikolaj Grove er opprinnelig feier og det var arbeid med piperehabilitering som dannet grunnlaget for bedriften. I 2010 ble første showroom åpnet og siden den gang har Smart Varme utviklet seg år for år. Selv som etablert bedrift har vi beholdt utfordrermentaliten som sier at hver kunde er unik og viktig for oss.

Lang erfaring
I butikken vår møter du dyktige kundekonsulenter med kunnskaper om både produktene, estetikk, lover og regler. Vi gir deg gode råd i forhold til dine preferanser og forventninger, samtidig som vi tar hensyn til at hver bolig er unik i størrelse, form og varmebehov. På bakgrunn av samtalen setter vi opp et spesifisert tilbud til deg, helt uforpliktende.

Grossistdel og lager
I Janaflaten 52 i Drotningsvik er vårt lager og administrasjon lokalisert. Gjennom årene har vi utviklet et eksklusivt produktsortiment av stålpiper, piperehabilitering og Camina&Schmid peisinnsatser som vi distribuerer gjennom montører og forhandlerer fra Kristiansand i sør til Harstad i nord. Ta kontakt med vår accountmanager Ruben Haveland hvis du har spørsmål ang. vårt sortiment eller har ønske om å bli forhandler.

Lager
På lageret har vi også et sortiment av brannmursplater og monteringstilbehør som røykrør, gulvplater, ventiler til peisommramminger ol. alltid ligger klart for utlevering eller forsendelse neste virkedag.

Mer info Her: https://www.smartvarme.no/tjenester/ og her: https://www.smartvarme.no/hvorfor-velge-oss/  

Foretaksinformasjon

Smart Varme AS har organisasjonsnummeret 997556623.