Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.frokendings.no
E-post:
postfrokendings.no
Hovednummer:
955 29 365
Besøksadresse:
Lille Markeveien 1
5005 Bergen
Postadresse:
Lille Markeveien 1
5005 Bergen

Informasjon

Velkommen til Frøken Dings!
Frøken Dings har som eneste klinikk i Bergen spesialisert seg kun på rynkebehandling. Vi tilbyr våre kunder det nyeste innen rynkereduksjon med Botox, Restylane og medisinske peelinger. All behandling blir utført av offentlig godkjent helsepersonell.

Rynkefjerning med botox
Botox er verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker og gir tilnærmet umiddelbart resultat. Botoxbehandling utført av kvalifisert helsepersonell, er en enkel og trygg behandling. Hver år blir det  utført flere millioner behandlinger verden over.

Hyppigst brukt ved linjer og rynker:

  • mellom øyenbryn- såkalt sinterynke
  • kråketær ved øyeparti
  • panne

Også brukt ved svettereduksjon i armhulene.

Hva kan behandles med restylane Restylane er navnet på en syntetisk fremstilt hyaluronsyre ( eller filler)  som på en  trygg og enkel måte  behandler linjer og rynker. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og vil derfor sjelden føre til uønskede bivirkninger.

Restylane injiseres i huden og binder seg til vann.

  • fyller ut linjer i huden
  • Forstørrer lepper
  • Erstatter tapt volum

Restylane er et svenskt produkt og blir produsert og godkjent i Sverige. Det finnes flere typer fillere på markedet, men ingen som kan vise til flere studier eller har et større marked enn Restylane. Siden 1996 har det blitt utført mer enn 10 millioner behandlinger med Restylane i mer enn 70 land

Foretaksinformasjon

Frøken Dings har organisasjonsnummeret 892110832.