Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.finnkroken.no
E-post:
p-apsenonline.no
Hovednummer:
970 65 166
Besøksadresse:
Finnkroken
9132 Stakkvik
Postadresse:
Finnkroken
9132 Stakkvik

Informasjon

Naturopplevelser
En utrolig flott nordnorsk bygd som er både lun og mild men med en sterk, vakker, vill og natur rett utenfor hyttedøra. 

Havfiske og båtutleie
Vi har godt med fisk, som torsk, sei, steinbit, hyse og brosme er vanlig i fangsten. Disse finner du i Grøtsund og Langsund. En sjelden gang iblant biter også kveite på kroken. Båt kan leies ut både med og uten motor. 

Nordlys
Finnkroken Feriehytter ligger nær 70 grader nord og er ikke forurenset av lys fra andre lyskilder og er derfor et svært godt observasjonssted.

Nordlysturister i bysentrum må ofte bestille kostbare guidede turer ut av Tromsø til steder som har de samme forutsetninger som er vanlig hos oss.

Småviltjakt
Reinøya, Vannøya og Ringvassøy er kjent for sin gode småviltjakt. Det jaktes på rype, hare og orrfugl. Det er ulike jaktregler på de forskjellige øyene. I sesongen kan det være vanskelig med tilgang på jaktkort på Reinøya. Det er mulig å bo på våre hytter på Reinøya og jakte på de andre øyene.

De fleste eiendommene på Reinøya er tilsluttet Grunneierlaget. Til utenbygds selges 10 jaktkort pr dag. Man kan bare kjøpe for 1-2 dager pr gang. men har da tilgang til store deler av øya. I tillegg finnes 3 -4 større private eiendommer som selger kort. Det er vanlig at langveisfarende kombinerer jakt på Reinøya og Ringvassøya.

Foretaksinformasjon

Finnkroken Feriehytter AS har organisasjonsnummeret 960145070.